rgbfjnvkf

Magen är orolig, jag mår piss och känner mig tung som en elefant.
Måste träna, sedan sova. Klockan är ställd på fem. Då ska jag smyga upp och väga mig. Efter det ställa om klockan och när den ringer gå upp och klunka vatten. Sedan blir det frukost och efter det blir det med största trolighet vägning. Allt bara för jag vägrade dricka ett glas med äcklig röd mjölk nu på kvällen. Fyfan alltså, som om jag behöver det liksom? Nej, skulle inte tro det.

Nu ska tjockisen träna.

Knyt båda nävarna och fokusera på något bra


Gör mig frisk

Kom nyss ut från badrummet. Vågen visade på mindre än vad den någonsin gjort förrut det här året. -1,5 kg. Vill egentligen hoppa av lycka, men någonstans inom mig vet jag att det är fel. Måste dricka 1,5 liter vatten för att vågen ska stämma idag, för om jag gissar rätt är det vägning som står på schemat idag. Min enda chans att bevisa att jag "äter" i skolan. Det var ju frisk jag skulle bli. Inte sjukare. Jag börjar faktiskt tvivla ganska mycket på om det verkligen går att ta sig ur en ätstörning själv. Jag tror att jag kanske till och med skulle må bra av att prata med någon som lyssnar och förstår mig men främst någon som kan hjälpa mig ur det här helvetet.
Vissa dagar har jag verkligen hur mycket motivation som helst och känner att nu jävlar, nu ska jag bli frisk igen. Andra dagar… Ja, då går det bara helt enkelt inte att tänka så, hur mycket man än försöker. Igår var exempelvis en sådan dag.

Jag vill inte vara sjuk längre.

.

Spydde nyss och mår så jävla dåligt nu. Mamma tvingar i mig massa mat nu bara för att vågen inte går uppåt. Tänker spy upp allt jag äter som innan för jag orkar inte mer mår så jävla kasst hela jag.

Mellanmål

Ätit mellanmål och det känns som om allt bara rasar. Måste jobba av mig det snabbt som fan, kan ju inte se ut som ett hus tills skolan börjar imon. Fyfan. Ska röra på mig hela tiden, inte sitta still ett jävla förbannat dugg.
Ångeeeeeeeeest.

Önskan

Det enda jag vill är att vara vacker. Vacker, smal och lycklig.
Är det för mycket att begära?



Nattuggla

Är uppe sent och tränar. Tränar bort allt äckligt fett. Känner hur utmattad kroppen är, men fortsätter endån. Ger mig aldrig. Min ätstörning är en del av mig. Att gå ner i vikt är det enda jag faktiskt lyckats med i mitt liv.
Ställer klockan på 6. Imorgon ska jag upp och morgonträna på riktigt för första gången. Får inte trycka på snooze-knappen, gör det automatiskt på morgonen, eftersom jag alltid halvsover när den ringer.


Wopssssie

Öjöjöj, här var det tomt, hehe!
Ska strax ta och uppdatera lite om vad jag haft för mig de senaste dagarna. Nu blir det övningskörning med mami!

Sometimes you can't make it on your own

Har varit en ganska tung dag idag med. Det är verkligen en kamp varje dag när man ska försöka bli frisk. Ibland går det lätt och ibland blir det bara jobbigt. Typ vid frukosten idag åt jag ingen fil, mamma vägrade låta mig luncha inne i stan innan jag skulle träffa en kompis för att hon inte litade på mig, vilket ledde till att jag blev skitförbannad (som ni kanske märkte i inlägget under…) och smällde igen dörren. När jag kom hem blev det pizza. Åt så lite som möjligt.. sedan satt jag bara och tittade ner i maten. Slutligen nu så har jag ätit fullkornspasta med biffar, vilket faktiskt gick ner alltihop. Av någon konstig anledning. Tror det mest var för att jag var hungrig och att det var fullkornspasta gjorde allt mycket enklare. Såg att mamma drog lite på munnen och det kändes bra. Det går verkligen i vågor allting. Men jag behåller allt jag har ätit, vilket jag har gjort i över en vecka nu. Helt otroligt.

Nu ska jag ge mig ut och gå en runda och rensa huvudet på tankar. Kan behövas.
Hoppas att ni får en superkanon kväll så hörs vi kanske senare! :)

!!!!€#%&?!

Är så jävla förbannad! Hatar mitt jävla pissliv hatar allt, vafan är det för mening med att ens försöka bli frisk!!?!
Ska banta ner mig till ett skelett sen när jag har gått upp till vikten jag hade innan och när jag flyttat hemifrån, då jävlar! Det är jag som bestämmer över mitt liv, ingen annan! Att gå ner i vikt är ju tydligen det enda jag är bra på så varför inte göra något jag faktiskt kan klara av att göra?!!!?

Vi hörs senare när jag inte är på dåligt humör. Kram.

Givenchy Couture fall 2011





One single word: gorgeous!
Ett himmelrike bestående av underbara vita och fluffiga skapelser. Bara titta på skärningen i ryggen på bild nummer två. Grr!

Two slices of pizza later

Har precis ätit två bitar pizza och en bit budapestkaka eller vad det nu kan tänkas heta, haha. Ångesten är närvarande, dock väldigt lite ikväll, vilket är riktigt skönt. Pizza finns nämligen med på min lista bland "förbjuden mat". Får röra på mig lite senare så känns det nog ytterligare lite bättre :)

Think twice

Har precis klivit ur duschen, mätt och belåten efter en kantarellamacka samt blåbärsfil och ett glas mjölk. Gick ner med lätthet. Ingen ångest alls och jag är stolt över mig själv!

Nu ska jag fixa mig i ordning sedan bär det av mot en vän för lite serious girltalk ;)

To die for


Godmorgon på er!

Då var det åter igen dags för en ny dag med nya tag.
Var tvungen att kliva upp på den hemska vågen igen och vet ni? Den visade på minus! Trots allt jag har ätit. Äter mer nu än någonsin med normala portioner och hela köret. Dock är jag inte jätte förvånad endån. Tränade nämligen i smyg igår på kvällen inne på mitt rum och gjorde 300 situps och "joggade" i ca 30 minuter. Har nog aldrig riktigt tänkt på att man kan gå ner i vikt av att äta rätt och träna. Men där ser man.

Skyllde på att jag rör mycket på mig på jobbet (vilket jag faktiskt gör), men hon tror ju självklart att jag spyr. Hon tror att jag kan spy upp typ vad som helst av det jag har ätit lite när jag vill, även om det har gått flera timmar. Suck.

Denna lilla viktnedgången som bara var på något hekto eller två kommer i alla fall att resultera i att jag får tvinga i mig ännu mer mat. Herregud. Jag som redan dör efter en normalportion ska äta ytterligare ännu mer? Känner mig redan äcklig, ful och fet efter jag har ätit nu och ångesten kan hålla i sig ca 1-2 timmar efter. Hur länge kommer ångesten att vara då om jag ska trycka i mig ännu mer? Hur mycket mer värdelös och hemsk kommer jag att känna mig?
Vill inte ens tänka på det, allt blev så jobbigt bara helt plötsligt.


Hugs

Såg att statistiken börjat skjuta lite i höjden igen, om ni visste hur glad jag blir av det. Det betyder sjukt mycket.
Stor kram på er!



In till stan

Ger mig in till stan med mamma och pappa. Hoppas att ni alla får en toppendag så hörs vi senare :)
Kram!

Dagens fråga

Har funderat lite på att lägga till lite nya kategorier till bloggen, kanske lite om smink, kläder, inredning, ja vad som helst, bara för att variera innehållet lite mer. Känns ganska enformigt som det är nu…

Vad tycker ni, vore det något kanske? :)

Dana, en åtta årig anorektiker


Blir så ledsen när jag ser sånt här, tycker det är hemskt att ätstörningar börjar bli allt mer vanligt bland mindreåriga.


Anorexia Bulimia Contact


Det är sorgligt att behöva säga det, men så här ser de flesta anorektiker och bulimiker sig själva. Jag ser mig själv precis likadant. Och det är hemskt för det ska inte vara så, ingen förtjänar att få leva med en ätstörning. Ingen. Jag skulle aldrig ens önska min värsta fiende att få det. Dock får man inte glömma bort att de som har ätstörningar inte endast är under- och övernärda människor, det drabbar självklart även normalviktiga.

En ätstörning kan drabba precis vem som helst och kan slå till när som helst.

Ny dag, nya tag

Precis som rubriken säger, idag är det en ny dag vilket innebär nya möjligheter så nu tar vi nya tag.

Jobbigt

Har gråtit, gråtit och gråtit och gråter fortfarande. Grät för mamma fast än jag inte skulle, men kunde inte hålla tillbaka. Anledningen? Två mackor till middag. Och ett glas appelsinjuice. Så jävla patetisk är jag. Det är inte ens mycket. Så varför slutar inte tårarna rinna?

.

Blev itvingad fil innan maten. Blåbärsfil med 90 kcal per 100 cl. Vill bara skrika och slåss av ilska, men ångesten tog över och nu ligger jag utmattad på sängen. Är så ledsen just nu, vill bara försvinna.


Glad!

Glad och på toppenhumör och så är det fredag, woho!
Älskar dagar som denna utan ångest eller någonting, då blir allt så underbart på något sätt. Frukost= Ingen ångest och Lunch= ingen ångest. Åt normalportion dessutom.
Till frukost fick det bli macka med parmaskinka, ett glas mjölk och en tallrik fil med blåbär och till lunch en macka med parmaskinka (igen, haha), en halv cupcake och ett glas mjölk.
Tjalala livet leker idag!

Puh!

Ligger och dör lite smått på golvet. 100 situps och 100 armhävningar ska göras. Ikväll blir det nämnligen lasange till middag. Usch... :(

Kulkul

Är för tillfället hemma och förbereder maten med min kära moder! Blir lax, så det går nog ner, dock blir man proppmätt av det så lite kämpigt blir det nog. Det märker vi.
Dagen har annars flutit på som vanligt och inget speciellt har hänt kan jag väl påstå. Haha, oj vilket roligt inlägg detta blev…

Aja, jag återkommer senare om det händer något mer spännande eller något sådant, haha ;).
Puss och kram skumbanan!

Tillbaka i tiden


A way of thinking



här tänker inte en normal person, men såhär tänker jag. Sorgligt nog.

Ruta ett

Mår lite bättre nu igen. Fan också jag måste ju verkligen bli frisk. Allt har gått bra hela dagen tills nyss. Tillbaka på steg ett, men det är bara att försöka igen.



Ett litet klipp


Losing control

Åt för mycket nötter och har ångest. Anas grepp är stadigt. Hon väser saker i mina öron, otrevliga saker. Jag tar åt mig av hennes ord och det smärtar i mig. Ytterligare en gång låter jag henne ta kommandot som så många andra gånger tidigare. Jag har ingen kontroll över mitt liv.

Ångest

Idag är det en dålig dag. Har ätit så mycket och behållt allt dessutom. Bläää. Känner mig misslyckad, tjock, ful, klumpig, äcklig och är inte på humör för något. Vill bara lägga mig under täcket och försvinna.



Sugen på att testa

Undra om denna sockerfria varianten finns att köpa på ica?


RSS 2.0